Látogatás és foglalkozás a Járási Hivatal foglalkoztatási osztályán

Szőke-Szabó Mónika intézményvezető - ISZI Központ2023-03-12

Nagy örömünkre szolgált, hogy a fejlesztő foglalkoztatásban részt vevő Lakóink ellátogathattak a területileg illetékes járási foglalkoztatási osztályra (Komárom – Esztergom Vármegyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala Foglalkoztatási Osztály Esztergom), ahol Petrovszki Viktória és Ivanics Zsuzsanna foglalkoztatási szakügyintézők adtak tájékoztatást a Hivatal munkájáról és a nyújtott szolgáltatásról. Betekinthettünk az ügyféltérbe is, hisz ügyfélfogadási időn kívül mentünk.

Nagyon izgalmas, csapatépítő jellegű, játékos feladatsoron keresztül juttatták el a résztvevőket saját részképességeik feltérképezésére és megismerésére, illetve ezekből kiindulva a számukra megfelelő foglalkoztatási terület meghatározására.

Minden résztvevő nagyon aktív volt, élvezték az újszerű helyzetet és azt, hogy egyénileg és csapatban is dolgozhattak.

Elkészítették saját Önéletrajzuk vázlatát, melyet később a segítőkkel együttműködve formailag és tartalmilag is véglegesíteni tudnak majd.

Megismerték az aktuális álláskínálatot, melyben sikerült olyan cégeket is felfedezni, akik potenciálisan leendő munkaadók is lehetnek a későbbiekben.

 

Nagyon köszönjük a Hivatal vezetésének és az Osztály Munkatársainak a lehetőséget a látogatásra és azt, hogy munkavállalóként tekintettek a résztvevőkre.

 

Minden bizonnyal lesz folytatása az együttműködésünknek!

 

Szőke – Szabó Mónika

intézményvezető