Lakók, dolgozók védőoltása

Szőke-Szabó Mónika intézményvezető - ISZI Központ2021-02-23

Intézményeinkben 2021. január 30-án és február 20-án megtörténtek a COVID 19 járvány megfékezését és a védekezést szolgáló Pfeizer vakcinák beadása.

Az oltócsoport a Vaszary Kolos Kórház dolgozóiból állt.

Két oltócsoport is végezte a munkát egyidőben. Az egyik a KEM ISZI Fogyatékosok Otthona és a KEM ISZI Fogyatékosok Lakóotthona intézményekben élőket és Dolgozókat oltotta, míg ugyanabba az időben egy másik helyszínen, a KEM ISZI Pszichiátriai Betegek Otthonában kezdte meg a munkát a másik oltócsoport, akik aztán a KEM ISZI Szent Rita Fogyatékosok Otthonában fejezték be az oltási tevékenységet.

Összesen 39 dolgozó és 195 Lakó kapott oltást.

Jó hangulatban, a legnagyobb körültekintéssel és odafigyeléssel, nagy szeretettel és megnyugtatással végezte munkáját mindkét csoport. Természetesen a szombati nap ellenére jöttek a Kollégák is közreműködni, a 30 perces megfigyeléseket biztosítani, a Lakókat kísérni.

Mindkét nap nagyon gyorsan lezajlottak az oltások, melyért ezúton is köszönetet mondunk az előkészítő munkáért a KEM Kormányhivatalnak, az SZGYF KEM Kirendeltségnek, valamint a Vaszary Kolos Kórház oltócsoportjainak.


Szőke – Szabó Mónika

intézményvezető