Bábelőadás

Vodicsákné R. Ildikó - telephelyvezető - Pszichiátriai Betegek Otthona2017-05-09

„Az NVEA közhasznú alapítvány, célja anyagi, szociális, oktatási, kulturális és erkölcsi segítség nyújtása Pécsett és a Dél-Dunántúli Régióban a társadalmi rétegek perifériáján élő családoknak, nevelőintézetekben élő gyermekeknek; szociális és lelki segítségnyújtás a tört családok, szegények, hajléktalanok, árvák, munkanélküliek, etnikai kisebbségnek és a nagy családok részére; az Evangélium szerinti oktatási, nevelési tevékenység; az örömhír terjesztése, az élő Krisztus Jézus akaratának teljesítése karitatív szolgáltatásokkal.” (Nem Vagy Egyedül Alapítvány facebook oldala)

A Nem Vagy Egyedül Alapítvány Méhecske bábcsoportja járt nálunk 2017. május 09-én.
Kedves, szeretetteljes dalaik és bábjátékuk szép, tartalmas délutánt szerzett lakóinknak, valamint a Zöld Fenyő Idősek Otthonából érkezett vendégeinknek.
Az közös éneklés hamar összhangot teremtett lakók és az előadók között. A bábjáték aranyos és szép figurái mosolyt csaltak a nézők ajkára, gyorsan megkedvelték őket.
A "Szeretetre vágyó süni" című mese története tanulságos, megfontolandó a való életben is, a szeretet üzenetét hordozza magában.
Az utolsó dal, az előadók által kialakított jeleléssel-mutogatással hatalmas sikert hozott az Ő számukra.
Lakóink, még másnap is emlegették a mese történetét, a szereplőket és a dalokat, méghozzá őszinte elismeréssel a hangjukban.
Köszönjük a Méhecske bábcsoportnak a szép délutánt!