Idősek klubja tavaszi programjai

Kiss Zoltán - Klubvezető - Glatz Gyula Idősek Klubja2016-06-22
Tisztelt Érdeklődők!
Az alábbiakban szemezgetést láthatnak a Glatz Gyula Idősek Klubja április és május havi rendezvényeiből: április hónapban a jó időre tekintettel az idősek a szabadba vágytak, így kinti szalonnasütést tartottunk, melynek nagy sikere volt. Április első hetében a szokásos heti énekkari próbát tartottuk, mellyel a KEM ISZI VI. Szívvel-Lélekkel gálájára készült a klub. Április második hetében a Féja Géza Közösségi házzal együtt szervezett bor és pogácsaverseny következett, melyre 22 fajta pogácsával indultak az érdeklődők és a klubtagok. A bíráló zsűri tagja volt a KEM ISZI főigazgatója Szőke-Szabó Mónika, Veress Jánosné klubtag, Móringer Lajos mesterszakács, Süveges Flórián borász valamint Kiss Zoltán klubvezető.
Május hónapban kézműves foglalkozást szerveztünk, mellyel ugyancsak a gálára készültek a klubtagok, majd magán a gálán előadták a sokat gyakorolt énekkari számokat, melyet a közönség kitörő tapssal fogadott.
Május utolsó hetében megtartotta a klub a soron következő névnaposok köszöntését, melyen élőzenével szórakoztatott minket és a meghívott Máltai társklubunkat Borbély György előadóművész.
Kiss Zoltán
Klubvezető