Decemberi programok

Kui Sándorné telephely vezető - Fogyatékosok Otthona Tokodaltáró2017-01-06

Télapó itt van!

Fogyatékosok Otthonában járt a Mikulás! Puttonyából szaloncukrot osztott, és meghallgatta a sok szép verset és dalt, amivel lakóink készültek.

Mackó karácsony a fogyatékosok otthonában!

A dorogi Energy Fitness Center karácsonyi jótékonysági plüss mackógyűjtést szervezett. Az adomány macikból minden lakónk részesült, melyet Boros Andrea fitness edző adott át.

A karácsonyi ajándékozásban, adakozásban nagyon sokan vettek részt, mert az intézményben átadott 100 db macin kívül, jutott még bőven a székesfehérvári kórház gyermekosztályán fekvő beteg gyermekeknek is. Az önzetlen szeretet és segítség nyújtás ékes példáját láttuk, mellyel sok értelmi sérült személyt, illetve beteg gyermeket örvendeztettek meg.

Külön köszönet illeti ezért a szervezőt, Boros Andreát, aki fáradságot és időt nem sajnálva összefogta a karácsonyi ajándék akciót.

Lakóink számára nagyon szép meglepetést okozott, melyet ez úton is tisztelettel megköszönünk.

Karácsonyi süti gyár!

Fogyatékosok otthonában már december közepén elkezdődött a mézeskalács sütése, díszítése.

Lakóink nagy szeretettel és igen szívesen vettek részt a szép formák kiszúrásában, majd pedig a fehér mázzal való díszítésben.

A kész sütiből ajándékozni is tudtunk az intézménnyel kapcsolatban álló személyeknek, törvényes képviselőknek, önkéntes támogatóknak, ezzel kívánva boldog ünnepeket.

Áldott, Békés karácsony…

A fogyatékosok otthona és lakóotthona a tokodaltárói művelődési házban tartott ünnepségen köszöntötték a közelgő Szent Karácsonyt.

A Magyar Apostoli Egyház dorogi gyülekezete Pék Balázs vezetésével adta az ünnepség fő vázát.

A majd egy órás műsor két blokkból állt, az intézmény lakóinak műsorából, és a gyülekezet férfi karának illetve fúvós zenekarának előadásából. Pék Balázs a gyülekezet lelkésze egy megható és 

az  ünnephez méltó példabeszéddel szólt a résztvevőkhöz.

Az ünnepségen jelen volt a KEM ISZI vezetője is Szőke – Szabó Mónika.

Az igazán magas színvonalú előadás meghitt volt, mindenkinek könnyet csalt a szemébe.

Tisztelettel köszönjük ezt az élményt a gyülekezet tagjainak.